Skip to main content

Een website laten maken? Neem snel CONTACT met ons op!

Google Gmail

gmailNog geen Gmail adres? WebSpinner internet service kan deze voor u regelen en instellen.

Onderstaande informatie is afkomstig van Google Gmail.

1. Je houdt niet van spam. Wij ook niet.

Verspil je tijd niet met ongewenste berichten. Gmail blokkeert spam voordat het in je Postvak IN kan komen. Als er onverhoopt toch een ongewenst bericht tussendoor slipt, kun je terugvechten door dit te melden en zo onze spamfilters nog effectiever te maken.

search Google Gmail - WebSpinner internet service

2. Het draait bij Google om zoeken en Gmail maakt daar dankbaar gebruik van.

Gebruik de Google-zoekfunctie in Gmail om het bericht te vinden dat je zoekt, ongeacht wanneer het werd verzonden of ontvangen. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het sorteren van je e-mailberichten. Zoek gewoon naar het gewenste bericht en Google vindt het voor je.

conversation Google Gmail - WebSpinner internet service

3. Stel betekenisvolle conversaties samen

In Gmail wordt elk bericht dat je verzendt, met alle ontvangen antwoorden gegroepeerd. Deze conversatieweergave wordt steeds omvangrijker naarmate meer antwoorden binnenkomen, zodat je steeds de context van je e-mailberichten ziet.

chat Google Gmail - WebSpinner internet service

4. Ingebouwde chatfunctie: tekst, spraak of video

Met slechts één klik kun je chatten in Gmail met mensen waarmee je al mailt of waarvan je e-mails via chat beantwoordt. Je kunt zelfs de persoon zien met wie je spreekt met de spraak- en videochat van Gmail. Je hebt alleen maar een webcam nodig en een kleine download die binnen enkele seconden kan worden geïnstalleerd.

labels Google Gmail - WebSpinner internet service

5. Labels, filters en sterren...

Gmail maakt gebruik van labels om het ordenen van je mail flexibeler te maken. Een conversatie kan verschillende labels hebben en daardoor ben je niet gedwongen om voor berichten slechts één bepaalde map te kiezen. Je kunt ook filters maken voor automatisch beheer van inkomende berichten. Berichten een ster geven is een andere manier om je Postvak IN te organiseren. En het ziet er ook nog fraai uit.

cell Google Gmail - WebSpinner internet service

6. Ontvang je e-mail onderweg

De tijd dat je nog je computer nodig had om aan je e-mails te komen, is allang voorbij. Je hebt nu met Gmail op je mobiele apparaat vanaf elke locatie toegang tot je e-mail.

storage Google Gmail - WebSpinner internet service

7. Heel veel opslagruimte

We werken voortdurend aan het vergroten van de hoeveelheid gratis opslagruimte in Gmail en als je nog meer wilt, kun je altijd extra opslagruimte kopen. Met al die ruimte kun je je berichten archiveren in plaats te verwijderen. Met archiveren loopt je Postvak IN niet vol, terwijl je je berichten wel kunt terugvinden wanneer je ze nodig mocht hebben.

ads Google Gmail - WebSpinner internet service

8. We hebben advertenties, maar alleen de goeie

In Gmail zul je nooit pop-ups of irrelevante banneradvertenties zien. Wij geven tekstadvertenties en verwante links weer die interessant en handig voor je zouden kunnen zijn. Ons systeem scant net als ons spamfilter automatisch de inhoud van je berichten op zoekwoorden, zodat we uitsluitend de meest relevante informatie weergeven.

security-42 Google Gmail - WebSpinner internet service

9. Blijf beveiligd

Net zoals websites waar met bankpas en creditcard kan worden betaald, maakt ook Google gebruik van altijd ingeschakelde HTTPS-codering om je e-mail beveiligd te houden, zodat iemand in hetzelfde koffiehuis die dezelfde openbare WiFi-verbinding gebruikt je e-mail niet ongewild kan lezen.