Nieuws

Volgens de nieuwe Europese Privacywetgeving is iedere onderneming voor 25 mei verplicht om zijn of haar website AVG-proof te maken.

Wat kunnen wij voor u doen?
  • Wij controleren uw website.
  • Wij maken samen met u een op maat gemaakte privacyverklaring.
  • Wij controleren alle formulieren in uw website volgens AVG.
  • Wij stellen een SSL-certificaat in waardoor veiligheid gewaarborgd wordt of wanneer deze reeds aanwezig is zullen wij deze testen.
  • Wij passen uw Google analytics gegevens aan.
  • En adviseren u verder n.a.v. de controle van uw website.
De kosten voor de controle zijn eenmalig € 59,-- 
Voor verder aanpassingen en of updaten van uw website zijn de kosten € 60,-- per uur.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Is jouw website of webshop nog niet beveiligd met een SSL-certificaat?

Dan heb ik slecht nieuws voor je. Chrome, de populairste browser van Nederland, gaat in 2017 bezoekers van sites en shops zónder HTTPS (maar die wel wachtwoorden of creditcardgegevens verwerken) een beveiligingswaarschuwing geven.

Bezoekers van jouw site krijgen dan de melding dat deze onveilig is. Dit kán funest zijn voor jouw online zakendoen. Bezoekers laten deze onveilige site links liggen en doen hun zaken bij de beveiligde concurrent.

Met een SSL-certificaat ben je weer vriendjes met Google. Zie ook dit nieuwsbericht.

chrome

Lees meer

Vanaf 21 april is het zover. Vanaf die datum rolt Google een zeer ingrijpende update van hun algoritmen uit om niet-mobielvriendelijke websites aan te pakken in de zoekresultaten op smartphones. In Amerika is deze update inmiddels bekend als 'Mobilegeddon'.

Lees meer

NL-Domein-Host-pas-op-voor-spookfacturen

De laatste tijd ontvang ik steeds vaker verontrustende berichten van mijn klanten over spookfacturen afkomstig van een bedrijf genaamd NL Domein Host, voorheen ook actief als Domein Host Nederland. Ik wil je middels dit nieuwsbericht graag informeren over de facturen die dit bedrijf stuurt.

Lees meer

Bron: Ga voor .FRL

GA VOOR .FRL

Uw Friese plek op internet
De plek die u kiest op internet zegt veel over wie u bent. Nu kunt u laten zien dat u voor Friesland staat. Hiermee onderscheidt u zich in Nederland en valt u op in de rest van de wereld.

Lees meer
TOP