Skip to main content

Een website laten maken? Neem snel CONTACT met ons op!

Tarieven

Tarieven van WebSpinner internet service

Extra opties en modules op offerte basis

Web-site op offertebasis
Indien u klanten toegang wil geven tot gegevens d.m.v. een koppeling met een database of als u geïnteresseerd bent in één van de vele andere mogelijkheden die het internet biedt, kunnen wij dat voor u ontwikkelen. Door onze ervaring met objectgeoriënteerd programmeren kunnen wij elk denkbare applicatie maken.

Extra wensen
Als u extra wensen heeft zoals bewegende plaatjes, een achtergrond met uw logo, andere grafische extra's of tellers is dit uiteraard mogelijk, maar vanwege uw specifieke wensen werken wij in deze gevallen op offertebasis. Vooraf zal aan de hand van de opdracht een prijsspecificatie volgen waarna u kunt besluiten de opdracht door ons te laten verwezenlijken.

Onderhoud aan uw Website
Uw website zal uiteraard van tijd tot tijd moeten veranderen. U kunt dan door ons een update laten maken die op uurtariefbasis zal worden doorberekend. Of zie onder.

Abonnement op onderhoud
Een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Standaard bestaat dit uit 6 uur support per jaar inclusief een (standaard) hosting pakket. Andere vormen zijn uiteraard ook mogelijk. Zie ons Supportpakket.

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW
De vermelde prijzen kunnen veranderen en zijn alleen bedoeld als indicatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze bedragen. Prijswijzigingen voorbehouden.